Skriv til os

Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

Om-tilbyg 02.jpg Om-tilbyg 01.jpg Om-tilbyg 03.jpg Om-tilbyg 04.jpg Om-tilbyg 06.jpg Om-tilbyg 07.jpg Om-tilbyg 08.jpg Om-tilbyg 09.jpg Om-tilbyg 10.jpg Om-tilbyg 11.jpg Om-tilbyg 23.jpg Om-tilbyg 24.jpg Om-tilbyg 25.jpg Om-tilbyg 26.jpg Om-tilbyg 27.jpg Om-tilbyg 28.jpg Om-tilbyg 29.jpg Om-tilbyg 12.jpg Om-tilbyg 13.jpg Om-tilbyg 15.jpg Om-tilbyg 16.jpg Om-tilbyg 17.jpg Om-tilbyg 18.jpg Om-tilbyg 19.jpg Om-tilbyg 20.jpg Om-tilbyg 21.jpg Om-tilbyg 22.jpg

3 ombygninger og tilbygninger

Tilbygning, ombygning og sammenlægning i 3 boliger.

Tilbygning til etplans villa i Lyngby. Det oprindelige hus er tegnet af møbelarkitekt Arne Karlsen i 1958, og inspireret af den japanske arkitektur og enkelthed. Huset var på 74m² men ved inddragelse af den integrerede garage blev det forøget til 95m² i 2005. I 2009 blev tilbygningen tilføjet på 45 m². Den ældste del af huset indeholder stue, køkken, badeværelse, gang, bryggers og 2 værelser, mens tilbygningen indeholder 2 værelser, arbejdsværelse og badeværelse. I tilbygningen er der dobbelt højt til loftet mod syd for at få så meget dagslys ind som muligt. Der er taget hensyn til de tanker der er tænkt af Arne Karlsen og de materialer der er anvendt i den oprindelige arkitektur.

Sammenlægning af lejligheder på Islands Brygge. Et krav om at blive boende i byen med 2 børn gjorde at en sammenlægning af 2 mindre lejligheder måtte have en helt ny planløsning. Lejligheden på 90 m² indeholder 2 børneværelser, et soveværelse, et køkken-alrum / opholdstue og et stort badeværelse. Den oprindelige rumfordeling var ikke optimal i forhold til dagslyset og derfor blev det store fælles familierum placeret ud mod gården, hvor der er mest lys, og værelserne placeret mod gaden.

Ombygning af ældre villa på Amager. I forbindelse med en større renovering af et fugtigt kælderbadeværelse, blev både badeværelset, gangarealer, vaskerum, og entreen i stueplan sat i stand.
I stueplan blev et lille gæstetoilet og en smal gang slået sammen til en god stor entre, med bedre plads til overtøj, sko og tasker. Hoveddøren blev malet blank sort for at passe ind i det grafiske udtryk fra de sorte hylder og knager.
I hele kælderen blev der brugt store lyse fliser for at skabe lys, sammenhæng og ro. I badeværelset er alt holdt i neutrale farver og hele den ene væg er beklædt med mosaikker. De fritlagte bjælker er bibeholdt synlige.

 

Projekterne er udført af Marieke Vadum.

Tilbage