Skriv til os

Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

Udekøkken 01.jpg Udekøkken 02.jpg Udekøkken 03.jpg Udekøkken 04.jpg Udekøkken 05.jpg

Udekøkken, Fåborg

Renovering af terrasse og design af udekøkken

Vi åbner boligerne og inddrager udearealerne til ekstra opholdsrum med terrasse og udekøkken. Overvejelserne handler om, hvordan terrassen udformes, så den både bliver praktisk, giver læ og giver rige oplevelser. Der bør være en funktionel og arkitektonisk sammenhæng mellem ude og inde. Og endelig skal man overveje om et udekøkken skal være stationært eller kunne flyttes indendørs udenfor sæsonen.

Denne terrasse ligger hævet over det omliggende terræn og med direkte udgang fra opholdsstuen.
Den oprindelige belægning med sort og hvidmalede betonfliser blev udskiftet med nye fliser lagt diagonalt og med en afsluttende frise, der samtidig passer med nye trin ned mod haven.
Udekøkkenet er bygget i gasbeton, der svarer til husets facade. Halvmuren giver læ på terrassen. Røg fra grillen har mulighed for at slippe ud i det fri. Bordpladerne er støbte indfarvede betonplader og hylderne er udført i rustfrie stålstænger. Alt sammen vejrbestandigt og synligt en del af selve huset.

Projektet er udført af Estrid Elsted.

Tilbage