Skriv til os

Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Fælledvejens Passage 2 · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

Danske Bank Holmens Kanal 2.jpg Danske Bank Holmens Kanal 2A.jpg Danske Bank Holmens Kanal 4.jpg Danske Bank Holmens Kanal 5.jpg Danske Bank Holmens Kanal 6.jpg Danske Bank Holmens Kanal 7.jpg Danske Bank Holmens Kanal 15A.jpg Danske Bank Holmens Kanal 8.jpg Danske Bank Holmens Kanal 9.jpg Danske Bank Holmens Kanal 11.jpg Danske Bank Holmens Kanal 12.jpg Danske Bank Holmens Kanal 14.jpg

Danske Bank, Holmens Kanal

Indretning af toiletter, baderum og omklædningsrum.

En større ombygning i kælderen førte til nye toilet- og badefaciliteter til bankens ansatte.
Der er skabt nogle meget elegante og enkle rum, med få virkemidler. Dels for at koble det sammen med det meget fine byggeri og de materialer som resten af det gamle hus består af. Dels for at give de ansatte en god, rumlig, oplevelse når de ankommer til kælderen, og inden de kommer videre op i huset.
Gulvet består af store mørkebrune fliser som giver en rolig bund i rummet. Der er matteret glasdøre til alle brusenicher, som består af et lille forrum, samt et bruserum. Endevæggene med vaske og spejl er malet i en gråblå, som giver kant til rummet og tilfører en farve.
Herreomklædningsrummene, som også er beliggende i kælderen, skulle rumme mange locker skabe, mulighed for tørreskabe og stryge faciliteter. Enkelte effekter fra baderummene er taget med over i form af den samme blå farve på væggen, med vaske og spejle. Linoleumsgulvet med enkelte blå effektstriber går igen ude på gangene og binder omklædning og baderum sammen.

Projektet er udført af Marieke Vadum, for Ole Hagen Arkitekter A/S.

Tilbage