Skriv til os

Hillerødgade 30B · DK-2200 København N · Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk Hillerødgade 30B · DK-2200 København N
Tlf. +45 29 36 33 22 · abita@abita.dk

Tlf. +45 29 36 33 22

Bankpension, Kalvebod Brygge

Indretning, ombygning, lys- og farvesætning af tidligere firmadomicil.

I en af de nyere erhvervsbebyggelser på havnefronten i København blev der i 2006 indrettet firmadomicil for Bankpension, hvor 2 vigtige parametre var at afspejle virksomhedens identitet og at skabe trivsel for medarbejderne. Desuden skulle farverne tilpasses virksomhedens kunstindkøb og eksisterende møbler skulle genbruges i så stort omfang som muligt, dog suppleret med nye indkøb.

Vægskiverne - med de lange slidser i øjenhøjde for stående personer - afskærmer thekøkkenet og døre til toiletter og arkivrum når man sidder ned. Samtidig skaber det en ganglinie væk fra arbejdspladserne. Ud mod kontorarealerne er væggene malet i samme dæmpede farve som resten af midterkernen men ind mod ganglinien er de malet i stærke farver. Ganglinierne på tværs af huset er slidser igennem midterkernen og rummer plads til fælles opbevaring. Belysningen understreger funktioner og stemninger i rummene.

Specialdesign af receptionsskranke og fast inventar samt byggestyring, planlægning og styring af hele virksomhedens flytning er også udført af Abita.

Projektet er udført af Birgit Mikkelsen i samarbejde med Bente Philip.

Tilbage